Frantz - sport pentru natura

 

Adrian “Frantz” Diaconescu Asociația Pădurea Copiilor

0% Complete
0 RON
Donations raised
10,000 RON
Target
0
Donations
I want to donate!

Fie ca alerg, pedalez sau inot de-a lungul si latul Romaniei sau peste hotare, toate acestea le fac cu entuziasm si cu speranta - speranta intr-o lume mai buna, cu un viitor frumos si sanatos pentru generatiile viitoare. Sportul imi insufleteste viata si ma face sa iubesc natura. Alaturati-va si voua mie, prin sport si dragoste de natura, impadurind si ingrijind puietii plantati pana la stadiul de masiv alaturi de cei de la Padurea copiilor. Astfel eu fac sport, voi donati, impreuna plantam:

- 15 aprilie: RunFest - race to nature/ 21km alergare

- 16 aprilie: Colour Run/ 5km alergare

- 17 iunie: Maratonul DHL/ 21km alergare

- 28 august: Half Iron Man - Endurance Triathlon Cluj/ 1.9km inot - 90 km bicicleta - 21km alergare

- 09 septembrie: Semimaraton Ciucas*3 alergare trailrun

- 24 septembrie: Velo Power Panciu/ road-bike

Alerg sa impaduresc!

Al vostru - Frantz!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Misiunea Asociației Pădurea Copiilor a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă. Peste 350.000 de hectare de pădure ar trebui realizate în viitor pentru a atinge optimul micro-climatic, pădure ce s-ar putea transforma într-un scut de apărare împotriva fenomenelor extreme din sudul țării, cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice. 

Pădurea Copiilor este prezentă în 23 de comunități din sudul României, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 111 ha de teren neproductiv, dintre care 33 ha de pădure se află deja la stare de masiv.

Misiunea organizației este de a crește păduri în 100 de comunități din sudul țării - cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice - până în 2035.

Fie ca alerg, pedalez sau inot de-a lungul si latul Romaniei sau peste hotare, toate acestea le fac cu entuziasm si cu speranta - speranta intr-o lume mai buna, cu un viitor frumos si sanatos pentru generatiile viitoare. Sportul imi insufleteste viata si ma face sa iubesc natura. Alaturati-va si voua mie, prin sport si dragoste de natura, impadurind si ingrijind puietii plantati pana la stadiu

 

0 Donations

There are no donations. Be the first one to donate!
Adrian “Frantz” Diaconescu : Asociația Pădurea Copiilor
Frantz - sport pentru natura