Alerg pentru natura si pentru sanatate! Alerg pentru Padurea copiilor!

 

Bogdan Stefura Asociația Pădurea Copiilor

13.4% Complete
67 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni!

Pe 6 mai alerg in mijlocul naturii in Moeciu de Sus, in cadrul Ecomaratonului. Si pentru ca iubesc natura si o asociez cu un mod de viata responsabil si sanatos, sustin Padurea copiilor in eforturile lor de a readuce la viata padurile Romaniei din sudul tarii, plantand si ingrijind puietii pana cand acestia ajung maturi.

Alaturati-va si voi si implicati-va activ in a sustine cauza impaduririi - orice donatie se transforma in plantari concrete care vor aduce beneficii viitoare pentru toata lumea.

Împreună Creştem Păduri, Terraformam Comunităţi!  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Pădurea Copiilor a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă. Peste 350.000 de hectare de pădure ar trebui realizate în viitor pentru a atinge optimul micro-climatic, pădure ce s-ar putea transforma într-un scut de apărare împotriva fenomenelor extreme din sudul țării, cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice. 

Pădurea Copiilor este prezentă în 23 de comunități din sudul României, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 111 ha de teren neproductiv, dintre care 33 ha de pădure se află deja la stare de masiv.

Misiunea organizației este de a crește păduri în 100 de comunități din sudul țării - cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice - până în 2035.

Cu ocazia celei de-a VIII-a editii a Ecomaratonului, Padurea copiilor a gasit sustinatori care au ales sa faca fundraising in mijlocul naturii, pentru natura, convinsi ca numai prin puterea exemplului si prin implicare activa vom putea sa salvam viitorul si sa renastem padurile Romaniei. Alaturati-va si voi noua, donati si plantati alaturi de noi!  Crestem Paduri! Terraformam Comunitati!  

 

1 Donații

Anonymous

67 RON
Spor la alergat si impadurit ;-)
24 Mar 2017
Bogdan Stefura : Asociația Pădurea Copiilor
Alerg pentru natura si pentru sanatate! Alerg pentru Padurea copiilor!