Am nume predestinat sa impaduresc! Vino in echipa Padureanu!

 

Claudia Padureanu Asociația Pădurea Copiilor

42.857142857143% Complete
300 RON
Donations raised
700 RON
Target
5
Donations
I want to donate!

Imi place sa cred ca stra-stra-stramosul meu a preluat numele de 'Padureanu' pentru ca traia in mijlocul unei paduri dese, pline de flori si de armonie - padurea ii dadea hrana cea de toate zilele, atat pentru suflet cat si pentru supravietuirea de zi cu zi; sau ca Scufita Rosie din poveste era stra-stra-stra-stramoasa mea si ca se ducea spre bunica-sa prin padure ca si cum m-as duce eu pana la colt de strada.

In mijlocul naturii respir veselie, liniste sufleteasca si mult zen iar verdele padurii imi da certitudinea ca toti trebuie sa imbratisam cauza dragostei pentru impadurit. Daca ne dorim un viitor sanatos, fara boli, cu biodiversitate, fara foamete si fara sete si cu armonie, pace si dragoste - tot ce trebuie sa facem este sa plantam si sa ingrijim paduri. In loc de betoane sa facem peste tot verde!

Plantez deci cu dragoste fiecare puiet si am speranta ca peste ani si ani voi putea sa ma bucur de padurea plantata de mine si de prietenii mei, voluntarii de la Padurea copiilor. Acestia au plantat si ingrijit pana acum 37 de hectare de padure si anul acesta trag tare sa planteze 21 de hectare.

Eu voi alerga pentru ei si contez pe sustinerea voastra pentru a contribui la un viitor verde, asa cum ni-l dorim cu totii. Alatura-te echipei mele - transforma-te in Padurean! Doneaza si tu pentru Padurea copiilor!

Impreuna Crestem Paduri! Terraformam Comunitati!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Misiunea Asociației Pădurea Copiilor a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă. Peste 350.000 de hectare de pădure ar trebui realizate în viitor pentru a atinge optimul micro-climatic, pădure ce s-ar putea transforma într-un scut de apărare împotriva fenomenelor extreme din sudul țării, cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice. 

Pădurea Copiilor este prezentă în 23 de comunități din sudul României, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 111 ha de teren neproductiv, dintre care 33 ha de pădure se află deja la stare de masiv.

Misiunea organizației este de a crește păduri în 100 de comunități din sudul țării - cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice - până în 2035.

Susține programele de împădurire și cele educaționale ale Asociației Pădurea Copiilor  bifând la înscriere câmpul  ”Pădurea copiilor”, direcționând astfel un procent din taxa ta de înscriere pentru îngrijirea de păduri și schimbarea de mentalitate prin educație în comunitățile în care împădurim. Vrei să e implici mai mult? Devino fundraiser Pădurea copiilor și i

 

5 Donations

r

50 RON
remembering taz, have fun and save the forests!
11 May 2017
50 RON
Pentru o cauza frumoasa!
10 May 2017
Cu fapte bune facem Pamantul sa se-nvarta!
04 Apr 2017
Spor! :)
04 Apr 2017
04 Apr 2017
Claudia Padureanu : Asociația Pădurea Copiilor
Am nume predestinat sa impaduresc! Vino in echipa Padureanu!