Pentru Padurea copiilor, pentru bucuria de a fi copil

 

Adriana Boldea Asociația Pădurea Copiilor

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cum ar fi sa ne intoarcem cu totii catre simplitate? Sa ii invatam si pe copii despre bucuriile copilariei adevarate, cand stateam afara aproape toata ziua jucandu-ne toata ziua, alergand, catarandu-ne in copaci fara nici o frica, fraternizand la un oarecare nivel cu natura! Agitatie, multitasking, tehnologie – cam asa arata lumea noastra, data pe repede inainte, fara sa mai ai timp de tine si de sufletul tau; in aceasta realitate cresc si copiii nostri. Eu imi doresc o schimbare, o reintoarcere la natura, la o lume care sa iubeasca si sa respecte padurea, plantele si sa se bucure de soare si de ploaie deopotriva.

Imi doresc sa ofer celor dragi mie puterea exemplului si astfel va invit alaturi de mine sa sprijinim cauza impaduririi si ingrijirii padurilor sustinuta de cei de la Padurea copiilor. Eu voi alerga 21 km la Bucharest Half-Marathon pe 14 mai iar voi veti dona pentru viitoarele paduri. Voluntarii de la Padurea copiilor au plantat si ingrijit pana acum 37 de hectare de padure si trag tare anul acesta sa planteze inca 21 de hectare.

Orice donatie poate ajuta la construirea unui viitor mai sanatos si mai aproape de natura pentru copii nostri. Asa cum zic si cei de la Padurea copiilor - Impreuna crestem paduri! Terraformam comunitati!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Pădurea Copiilor a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă. Peste 350.000 de hectare de pădure ar trebui realizate în viitor pentru a atinge optimul micro-climatic, pădure ce s-ar putea transforma într-un scut de apărare împotriva fenomenelor extreme din sudul țării, cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice. 

Pădurea Copiilor este prezentă în 23 de comunități din sudul României, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 111 ha de teren neproductiv, dintre care 33 ha de pădure se află deja la stare de masiv.

Misiunea organizației este de a crește păduri în 100 de comunități din sudul țării - cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice - până în 2035.

Susține programele de împădurire și cele educaționale ale Asociației Pădurea Copiilor  bifând la înscriere câmpul  ”Pădurea copiilor”, direcționând astfel un procent din taxa ta de înscriere pentru îngrijirea de păduri și schimbarea de mentalitate prin educație în comunitățile în care împădurim. Vrei să e implici mai mult? Devino fundraiser Pădurea copiilor și i

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Adriana Boldea : Asociația Pădurea Copiilor
Pentru Padurea copiilor, pentru bucuria de a fi copil