Asociația Pădurea Copiilor

Asociația Pădurea Copiilor

Creștem păduri. Formăm comunități @ Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Dată: 15 October 2017
Aleargă pentru pădurile din România! O pădure nu e doar un loc de stat la umbră vara, ci o sursă de echilibru pentru climă, floră, faună, so
[ Show more ]

1

Galantomi:

27

Donații:

2,105 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Aleargă pentru pădurile din România!

O pădure nu e doar un loc de stat la umbră vara, ci o sursă de echilibru pentru climă, floră, faună, sol și mai ales pentru comunitățile de oameni. Pentru noi, o pădure este și o misiune.

De 15 ani oferim suport pentru natură și oameni, de 15 ani împădurim și ajutăm comunitățile să înflorească prin proiecte de inovare socială.

Până acum am readus pădurea pentru 6 comunități și 26 000 de oameni din cele mai aride zone ale Munteniei: Ariceștii-Rahtivani, Cuza Vodă, Dragoș Vodă, Vâlcelele, Poroschia,  și Drăgănești Vlașca.

Aleargă pentru Pădurea Copiilor și ajută-ne să rămânem un factor de acțiune pentru oameni și natură!

Ne dorim să strângem fonduri pentru a împăduri terenuri degradate și în județul Dâmbovița, unde în fiecare vară se înregistrează secetă severă.

Prietenii, colegii, familia și alți oameni responsabili din cercul tău social pot dona pentru Pădurea Copiilor dacă tu alegi să faci fundraising pentru noi la Maratonul București. Avem nevoi de voi!

Noi îți oferim un kit de fundraising și toata susținerea și consilierea de care ai nevoie.

Vrei sa ajuți oferind timpul și experiența ta pentru crearea și implementarea de proiecte? Trimite un e-mail la comunicare@padureacopiilor.ro și găsim împreună o modalitate de a ajuta comunitățile pe care le sprijinim să se dezvolte.

Alege să împădurești!

Toate încurajările noastre aleargă spre tine!