Padurea Copiilor @ Maraton Piatra Craiului ~ 2016

Dragi iubitori de natură!

În ultimii 100 de ani România a pierdut jumătate din suprafața împădurită! Schimbările climatice ne schimbă șirul anotimpurilor și ne trec printr-un roller-coaster de temperaturi! Pădurea copiilor a pornit într-o cursă pentru împădurire! Până acum s-au plantat și îngrijit 38 de hectare! Aleargă cu noi și pentru noi pentru împădurire!

Pădurea copiilor și-a propus ținte ambițioase: să informăm românii despre riscurile schimbărilor climatice și despre importanța împăduririlor; să ni se alăture noi suporteri (voluntari la plantări, suporteri pe Facebook, bloggeri, donatori, organizații, comunități, oameni simpli ca tine și ca mine); să plantăm zeci de mii de m² de pădure nouă în zone vulnerabile la schimbările climatice. 

Îți place să alergi și vei participa la Maratonul Piatra Craiului

Alătură-te și tu voluntarilor Pădurea copiilor și tuturor celor care își doresc activ o Românie împădurită! Pune-ți și tu hobby-ul în slujba strângerii fondurilor necesare pentru împădurire cu ajutorul Galantom. 

Alege să împădurești!

Un proiect marca Padurea copiilor - www.padureacopiilor.ro

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

13

Suma:

400 RON

Pagini fundraising

VULTURII AU NEVOIE DE AER CURAT SA SE INALTE

Suntem din ce in ce mai bolnavi, avem din ce in ce mai putin desi ne dorim din ce in ce mai mult. Uni dintre noi ar vrea sa ajute la gasirea solutiilo

1,000 RON Target
400 RON Suma
13 Donatii
40% Complete