Padurea Copiilor @ Marian alearga sa impadureasca

Simt ca traiesc cu adevărat si încerc sa ma bucur de fiecare clipa petrecuta in mijlocul naturii - pe munte sau in mijlocul pădurii și uneori chiar și la mare . Ma simt liber si implinit si imi doresc ca fiecare din noi sa isi umple sufletul cu satisfactia si bucuria pe care le simt eu cand alerg pe carari de munte sau pe poteci de padure. „Mor” dupa peisajele Romaniei si imi doresc pentru copiii mei sa se bucure, la rândul lor de ceea ce natura ne-a pus în brațe. De fiecare data cand alerg o fac si pentru ei.

Am legat astfel competitiile mele de ‘trail run’ si nu numai, de asociatia Padurea copiilor – cea care a plantat si a ingrijit pana acum peste 300000 de puieti, cam 37 de hectare, oferind astfel o solutie la DISTRUGEREA padurilor, una din cauzele care ameninta frumusețea acestui tărâm caruia noi ii spunem Romania. Alatura-te si tu cauzei in care îmi pun o parte din suflet si impadureste alaturi de mine.

Fiecare donatie a ta inseamna MULT pentru viitorul nostru. Impreuna impadurim Romania!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

4

Suma:

150 RON

Pagini fundraising

Alerg sa impaduresc!

Alerg pentru Padurea copiilor cu lacomie și cu certitudinea ca asa pun și eu, puțin, umarul la un viitor mai sanatos si mai impadurit pentru copii

10,000 RON Target
150 RON Suma
4 Donatii
1,5% Complete