Claudia Padureanu - Asociatia Padurea Copiilor

Tazmanian Panthers are back

680 RON Donatii stranse
100% Complete
600 RON Target
12 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Tazmanian Panthers revin la MIB :) intr-o formula noua, dar la fel de hotarata si determinata sa se bucure de un eveniment frumos.

Noi: Catalina, Cristina, Iulia si Claudia, am acceptat cu drag sa ne alaturam si sa sustinem prin alergare proiectul "Padurea Copiilor".

Am ales impreuna acest proiect, din multitudinea de cauze frumoase, pentru ca am rezonat,  fiecare in felul sau unic, cu misiunea si scopul lui.

Pentru Catalina de exemplu motivatia vine din importanta beneficiilor pe care padurile ni le aduc: "ele adapostesc peste jumatate din speciile care traiesc pe pamant, ajuta la incetinirea incalzirii globale, prin stocarea si retinerea carbonului, sunt surse de produse lemnoase, ajuta la reglarea caderilor de precipitatii, sunt surse esentiale de hrana si apa si aduc, in acelasi timp, enorme avantaje estetice, spirituale si de agrement pentru milioane de oameni. Cu toate acestea, in multe parti ale lumii, padurile sunt defrisate rapid in scopuri agricole sau pentru pasuni, utilizate si exploatate in mod abuziv, si degradate de incendiile produse de oameni."

In cazul Cristinei, noua membra a echipei , motivatia vine din bucuria de a face ceva pentru ceilalti: "Cand investesti cu sufletul in ceea ce faci ai nevoie de prieteni alaturi, iar prietenii sunt a sufletului bucurie implicit. Bucuria o putem culege zilnic, fiecare dintre noi, din lucruri marunte care ne fac mareti si aduc zambete celorlalti. In concluzie, doar impreuna putem sadi si culege bucurie."

Pana pe 09 octombrie, noi ne vom antrena temeinic pentru a ne prezenta la start in cea mai buna forma si a fi la inaltimea misiunii pe care ne-am asumat-o. Pana atunci speram ca numarul celor care ni se vor alatura in sustinerea cauzei sa creasca si astfel efortul nostru comun sa se concretizeze la final intr-un palc de copacei tineri din Padurea Copiilor.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Padurea Copiilor

“Pădurea copiilor” a pornit ca un răspuns la o problemă acută din România: lipsa pădurilor. 

Padurea Copiilor

"Pădurea copiilor" are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Dragi iubitori de natură! În ultimii 100 de ani România a pierdut jumătate din suprafața împădurită! Schimbările climatice ne schimbă șirul anotimpurilor și ne trec printr-un roller-coa

12 Donatii

Valentin

75 RON
Te astept la plantat!
06 oct 2016
la cati mai multi copaci:)
03 oct 2016

ex-Panther (temporar!

50 RON
Go, Panthers! Va astept duminica la linia de finish!!!
03 oct 2016

Ionut

50 RON
Bafta! ;)
03 oct 2016

Anonymous

100 RON
03 oct 2016

TAZ

50 RON
Ham ... hrrr ... hrrr ... ham, ham ham! Praise the Dogs! And the Forrest!
01 oct 2016

Raluca Mihaela Nedelcovici

50 RON
Multa bafta, campioanele mele!!! Faceti o fapta minunata! :*
30 sep 2016
Vreau poza cu copacu' meu de anu' trecut! Un referat de necesitate cu ce are nevoie. Si vreau sa stiu evolutia procentuala fata de acum un an a inaltimii si a diametrului trunchiului! Spor!
30 sep 2016

Ecocitadinul

20 RON
Entuziasm! Inspiratie! Energie!
29 sep 2016
Taz also love forests and Tazmanian Panthers!:)
25 sep 2016

Anonymous

100 RON
TazFan;)
25 sep 2016
50 RON
go, 4x tazuc!
25 sep 2016