Impreuna crestem paduri!

 

Adelaide Katerine Tarpan Asociația Pădurea Copiilor

15% Complete
150 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Am inceput sa alerg de nervi, sastisita de stat cu nasul in telefon asteptand sa se termine antrenamentele copiilor.
Alergarea mi s-a parut cea mai la indemana forma de a dezmortit spatele cocosat de stat la computer, de a risipi oboseala de peste zi, dar si cea mai sigura metoda de a nu intra in teren peste antrenor sa-i ciufulesc pe cei doi ca nu le e capul la sport. 
Am alergat intai seara, apoi am descoperit cat de fain e sa vezi rasaritul in parc si am inceput sa alerg si dimineata devreme, de la 6.00 sau 6.30.
In februarie mi-am scos sufletul la Gerar, prima mea cursa de 10K, apoi m-am riscat la Crosul Padurea Copiilor 15k si a urmat firesc Semimaratonul Petrom unde m-am lalait maxim.
Dupa care mi-am luat inima in dinti si am zis, hai, fie ce-o fi, pana la finalul anului merg la maraton. 
Asa ca am inceput sa ma trezesc cu vioiciune la 5.30 dimineata, mi-am facut program de alergare si m-am pus pe treaba. Am abordat si pe guru pentru supervizare, guru a aruncat un ochi pe mail si mi-a dat flit:) Eu am zis am zis, aia e, am mai ajustat excelul si am continuat sa alerg in legea mea!
Evident ca socoteala din excel nu se potriveste cu cea din realitatea vietii cu doi copii, proiecte si, din in cand, accese de lene:), asa ca maratonul m-a prins cu ultima luna de antrenamente sporadice si dezordonate.
Una peste alta, dragii mei, maine plec la primul meu Maraton, cu mare emotie dar si mare incredere ca va fi super frumos.
Si pentru ca anul asta am zis ca alerg pentru Padurea Copiilor, asa voi face si la Berlin. Si n-are rost sa va mai spun cum ma puteti sustine si incuraja ca stiti cu totii 5 lei= un copacel!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Pădurea Copiilor a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă. Peste 350.000 de hectare de pădure ar trebui realizate în viitor pentru a atinge optimul micro-climatic, pădure ce s-ar putea transforma într-un scut de apărare împotriva fenomenelor extreme din sudul țării, cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice. 

Pădurea Copiilor este prezentă în 23 de comunități din sudul României, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 111 ha de teren neproductiv, dintre care 33 ha de pădure se află deja la stare de masiv.

Misiunea organizației este de a crește păduri în 100 de comunități din sudul țării - cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice - până în 2035.

Dragi iubitori de natură! În ultimii 100 de ani România a pierdut jumătate din suprafața împădurită! Schimbările climatice ne schimbă șirul anotimpurilor și ne trec printr-un roller-coaster de temperaturi! Pădurea copiilor a pornit într-o cursă pentru împădurire! Până acum s-au plantat și îngrijit 38 de hectare! Aleargă cu noi și pentru noi pentru împădurire! Pădu

 

1 Donații

Felicitari pentru maraton!
25 Sep 2016
Adelaide Katerine Tarpan : Asociația Pădurea Copiilor
Impreuna crestem paduri!