Razvan Norocel - Asociatia Padurea Copiilor

Padurea copiilor - oxigen pentru noi toti

50 RON Donatii stranse
10% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg la Maratonul Bucuresti pentru Padurea copiilor, pentru ca intr-o tara in care se distrug padurile sistematic e necesar sa punem umarul, fiecare dintre noi si sa facem ceva concret pana cand organele statului isi fac si ele treaba.

Ma bucur sa alerg/ donez pentru Padurea copiilor si te astept si pe tine langa mine . Era o gluma acum ceva vreme ca daca copacii ar da wi-fi toata lumea ar planta dar din ”pacate” dau doar oxigen  So Padurea copiilor pentru o tara mai ceva ca pe afara !

Daca eu nu te-am convins uite si cateva cuvinte despre acesti oameni minunati :

”Pe scurt, noi suntem Pădurea copiilor, adică iniţiativa unor tineri iubitori de frumos de a face păduri pe terenuri degradate, terenuri lăsate de izbelişte pentru că nu există fonduri de la stat.
Până acum am reuşit să împădurim 38 de astfel de hectare, însă vrem mai mult! Vrem să ne asigurăm că le facem mari şi frumoase, aşa că avem nevoie şi de ajutorul tău.”

O sa ofer o cafea fiecarui prieten care doneaza 

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Padurea Copiilor

“Pădurea copiilor” a pornit ca un răspuns la o problemă acută din România: lipsa pădurilor. 

Padurea Copiilor

"Pădurea copiilor" are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Dragi iubitori de natură! În ultimii 100 de ani România a pierdut jumătate din suprafața împădurită! Schimbările climatice ne schimbă șirul anotimpurilor și ne trec printr-un roller-coa

2 Donatii

Ecocitadinul

20 RON
Entuziasm! Inspiratie! Energie!
29 sep 2016
succes!
29 sep 2016