Marius Popescu - Asociatia Padurea Copiilor

Impaduresc prin alergare!

530 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Arborii si padurea regleaza circuitul apei in natura, iar calitatea apei ramane unul din principalele motive pentru care trebuie sa protejam si sa crestem suprafata acoperita de paduri.
In plus, arborii ne dau oxigenul esential vietii si contribuie la fixarea CO2-ului in pamant, regland astfel si temperatura Pamantului.

Personal, padurile ma incarca cu energie, iubind sa fiu in mijlocul naturii si dandu-mi linistea si starea de bine de care am nevoie. Sunt convins ca viitorul nostru depinde de respectarea si protejarea padurilor. Aleg astfel sa sprijin activ cauza impaduririi oferita de asociatia Padurea copiilor alergand tot in mijlocul naturii. Padurea copiilor a reusit deja pana anul acesta sa planteze si sa ingrijeasca pana la stadiul matur 37 de hectare in sudul Romaniei, si isi propune sa planteze anul acesta inca 21 de hectare si sa se implice si in alte proiecte de educare a comunitatilor.

Haideti alaturi de mine sa ii ajutam - numai impreuna, prin actiuni concrete putem schimba in mai bine viitorul nostru al tuturor.

Impreuna crestem Paduri! Terraformam Comunitati!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Padurea Copiilor

“Pădurea copiilor” a pornit ca un răspuns la o problemă acută din România: lipsa pădurilor. 

Padurea Copiilor

"Pădurea copiilor" are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. 

EcoMaraton ~ 2017

Cu ocazia celei de-a VIII-a editii a Ecomaratonului, Padurea copiilor a gasit sustinatori care au ales sa faca fundraising in mijlocul naturii, pentru natura, convinsi ca numai prin puterea exemplulu

6 Donatii

Felicitări pentru campanie!
28 apr 2017

Anonymous

300 RON
23 apr 2017
succes
23 apr 2017
21 apr 2017

Liliana R

50 RON
La cat mai multe astfel de initiative! Felicitari! Esti un om special Marius, sa nu uiti asta!
21 apr 2017
20 apr 2017