Impaduresc prin alergare!

 

Marius Popescu Asociația Pădurea Copiilor

100% Complete
530 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Arborii si padurea regleaza circuitul apei in natura, iar calitatea apei ramane unul din principalele motive pentru care trebuie sa protejam si sa crestem suprafata acoperita de paduri.
In plus, arborii ne dau oxigenul esential vietii si contribuie la fixarea CO2-ului in pamant, regland astfel si temperatura Pamantului.

Personal, padurile ma incarca cu energie, iubind sa fiu in mijlocul naturii si dandu-mi linistea si starea de bine de care am nevoie. Sunt convins ca viitorul nostru depinde de respectarea si protejarea padurilor. Aleg astfel sa sprijin activ cauza impaduririi oferita de asociatia Padurea copiilor alergand tot in mijlocul naturii. Padurea copiilor a reusit deja pana anul acesta sa planteze si sa ingrijeasca pana la stadiul matur 37 de hectare in sudul Romaniei, si isi propune sa planteze anul acesta inca 21 de hectare si sa se implice si in alte proiecte de educare a comunitatilor.

Haideti alaturi de mine sa ii ajutam - numai impreuna, prin actiuni concrete putem schimba in mai bine viitorul nostru al tuturor.

Impreuna crestem Paduri! Terraformam Comunitati!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Pădurea Copiilor a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă. Peste 350.000 de hectare de pădure ar trebui realizate în viitor pentru a atinge optimul micro-climatic, pădure ce s-ar putea transforma într-un scut de apărare împotriva fenomenelor extreme din sudul țării, cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice. 

Pădurea Copiilor este prezentă în 23 de comunități din sudul României, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 111 ha de teren neproductiv, dintre care 33 ha de pădure se află deja la stare de masiv.

Misiunea organizației este de a crește păduri în 100 de comunități din sudul țării - cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice - până în 2035.

Cu ocazia celei de-a VIII-a editii a Ecomaratonului, Padurea copiilor a gasit sustinatori care au ales sa faca fundraising in mijlocul naturii, pentru natura, convinsi ca numai prin puterea exemplului si prin implicare activa vom putea sa salvam viitorul si sa renastem padurile Romaniei. Alaturati-va si voi noua, donati si plantati alaturi de noi!  Crestem Paduri! Terraformam Comunitati!  

 

6 Donații

Felicitări pentru campanie!
28 Apr 2017

Anonymous

300 RON
23 Apr 2017
succes
23 Apr 2017
21 Apr 2017

Liliana R

50 RON
La cat mai multe astfel de initiative! Felicitari! Esti un om special Marius, sa nu uiti asta!
21 Apr 2017
20 Apr 2017
Marius Popescu : Asociația Pădurea Copiilor
Impaduresc prin alergare!