Claudia Padureanu - Asociatia Padurea Copiilor

Am nume predestinat sa impaduresc! Vino in echipa Padureanu!

300 RON Donatii stranse
42,857142857143% Complete
700 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Imi place sa cred ca stra-stra-stramosul meu a preluat numele de 'Padureanu' pentru ca traia in mijlocul unei paduri dese, pline de flori si de armonie - padurea ii dadea hrana cea de toate zilele, atat pentru suflet cat si pentru supravietuirea de zi cu zi; sau ca Scufita Rosie din poveste era stra-stra-stra-stramoasa mea si ca se ducea spre bunica-sa prin padure ca si cum m-as duce eu pana la colt de strada.

In mijlocul naturii respir veselie, liniste sufleteasca si mult zen iar verdele padurii imi da certitudinea ca toti trebuie sa imbratisam cauza dragostei pentru impadurit. Daca ne dorim un viitor sanatos, fara boli, cu biodiversitate, fara foamete si fara sete si cu armonie, pace si dragoste - tot ce trebuie sa facem este sa plantam si sa ingrijim paduri. In loc de betoane sa facem peste tot verde!

Plantez deci cu dragoste fiecare puiet si am speranta ca peste ani si ani voi putea sa ma bucur de padurea plantata de mine si de prietenii mei, voluntarii de la Padurea copiilor. Acestia au plantat si ingrijit pana acum 37 de hectare de padure si anul acesta trag tare sa planteze 21 de hectare.

Eu voi alerga pentru ei si contez pe sustinerea voastra pentru a contribui la un viitor verde, asa cum ni-l dorim cu totii. Alatura-te echipei mele - transforma-te in Padurean! Doneaza si tu pentru Padurea copiilor!

Impreuna Crestem Paduri! Terraformam Comunitati!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Padurea Copiilor

“Pădurea copiilor” a pornit ca un răspuns la o problemă acută din România: lipsa pădurilor. 

Padurea Copiilor

"Pădurea copiilor" are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2017

Susține programele de împădurire și cele educaționale ale Asociației Pădurea Copiilor  bifând la înscriere câmpul  ”Pădurea copiilor”, direcționând astfel un procent din taxa ta de

5 Donatii

r

50 RON
remembering taz, have fun and save the forests!
11 mai 2017
50 RON
Pentru o cauza frumoasa!
10 mai 2017
Cu fapte bune facem Pamantul sa se-nvarta!
04 apr 2017
Spor! :)
04 apr 2017
04 apr 2017