Ionut Petcu - Asociatia Padurea Copiilor

Alerg cu tricolorul pentru Padurea copiilor

0 RON Donatii stranse
0% Complete
300 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Promovez o viata sanatoasa in care fiecare din noi traieste in armonie cu natura, protejand-o si respectand-o. Iubesc sa alerg in mijlocul naturii si imi doresc sa ofer celor din jur posibilitatea sa traiasca bucuria si entuziasmul meu pentru fiecare copac intalnit, pentru privelistile oferite de Romania frumoasa, de respiratia brizei marii si mai ales pentru aerul curat oferit de padurile tarii.

Am ales astfel sa sustin Padurea copiilor, ONG de mediu si de educatie civica pentru un mediu si un viitor mai sanatos. Voluntarii de la Padurea copiilor au plantat si ingrijit pana acum 37 de hectare de padure si anul acesta trag tare sa atinga 21 de hectare plantate.

Pentru a continua au nevoie de ajutorul nostru – fiecare din noi putem contribui si orice donatie ajuta. Alerg purtand cu mandrie tricolorul fiecare kilometru alaturi de tine la Bucharest Half Marathon. Tu poti dona pentru viitoarele paduri!

Impreuna Crestem Paduri! Terraformam comunitati!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Padurea Copiilor

“Pădurea copiilor” a pornit ca un răspuns la o problemă acută din România: lipsa pădurilor. 

Padurea Copiilor

"Pădurea copiilor" are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2017

Susține programele de împădurire și cele educaționale ale Asociației Pădurea Copiilor  bifând la înscriere câmpul  ”Pădurea copiilor”, direcționând astfel un procent din taxa ta de

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!