Adriana Boldea - Asociatia Padurea Copiilor

Pentru Padurea copiilor, pentru bucuria de a fi copil

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cum ar fi sa ne intoarcem cu totii catre simplitate? Sa ii invatam si pe copii despre bucuriile copilariei adevarate, cand stateam afara aproape toata ziua jucandu-ne toata ziua, alergand, catarandu-ne in copaci fara nici o frica, fraternizand la un oarecare nivel cu natura! Agitatie, multitasking, tehnologie – cam asa arata lumea noastra, data pe repede inainte, fara sa mai ai timp de tine si de sufletul tau; in aceasta realitate cresc si copiii nostri. Eu imi doresc o schimbare, o reintoarcere la natura, la o lume care sa iubeasca si sa respecte padurea, plantele si sa se bucure de soare si de ploaie deopotriva.

Imi doresc sa ofer celor dragi mie puterea exemplului si astfel va invit alaturi de mine sa sprijinim cauza impaduririi si ingrijirii padurilor sustinuta de cei de la Padurea copiilor. Eu voi alerga 21 km la Bucharest Half-Marathon pe 14 mai iar voi veti dona pentru viitoarele paduri. Voluntarii de la Padurea copiilor au plantat si ingrijit pana acum 37 de hectare de padure si trag tare anul acesta sa planteze inca 21 de hectare.

Orice donatie poate ajuta la construirea unui viitor mai sanatos si mai aproape de natura pentru copii nostri. Asa cum zic si cei de la Padurea copiilor - Impreuna crestem paduri! Terraformam comunitati!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Padurea Copiilor

“Pădurea copiilor” a pornit ca un răspuns la o problemă acută din România: lipsa pădurilor. 

Padurea Copiilor

"Pădurea copiilor" are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2017

Susține programele de împădurire și cele educaționale ale Asociației Pădurea Copiilor  bifând la înscriere câmpul  ”Pădurea copiilor”, direcționând astfel un procent din taxa ta de

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!