Anamaria Georgescu - Asociatia Padurea Copiilor

Cel mai frumos cadou de ziua mea

1,200 RON Donatii stranse
100% Complete
300 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să stii ca poti ajuta pentru a face din lumea asta o lume mai buna. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

In loc sa ies in oras, sa cheltui bani si sa primesc cadouri, m-am gandit ca banii cheltuiti pentru ziua mea pot fi redirectionati catre o cauza buna.

Cum mie imi sunt dragi proiectele de mediu am ales sa sprijin "Pădurea copiilor", care are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. Împăduririle sunt cea mai eficientă și de durată metodă de a combate efectele grave ale schimbărilor climatice.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză. Eu la randul meu voi dona banii pe care altfel i-as fi cheltuit pentru o iesire in oras.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

 Detalii proiect "Pădurea copiilor":

Acest proiect are o motivaţie puternic emoţională, ne propunem ca pentru fiecare nou-născut din România să plantăm şi să îngrijăm câte un puiet, pentru că atunci când vor crește copiii noștri şi ei să se bucure de binefacerile pădurii!

Aleg să îmdupăduresc!” s-a născut sub umbrela “Pădurea copiilor” ca o campanile menită să aducă în prim plan necesitatea de a  face păduri pentru generaţiile viitoare și prin care ne propunem să implicăm un număr cât mai mare de oameni în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Până în prezent, în cadrul programului “Pădurea copiilor” am împădurit peste 51 hectare în judeţele Călărași și Teleorman (judeţe cu procentaj redus de suprafeţe împădurite, sub 5%, mult sub de optimul de 20% recomandat zonelor de câmpie).

https://www.padureacopiilor.ro/

https://www.facebook.com/padureacopiilor/

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Padurea Copiilor

“Pădurea copiilor” a pornit ca un răspuns la o problemă acută din România: lipsa pădurilor. 

Padurea Copiilor

"Pădurea copiilor" are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. 

11 Donatii

Să-ți crească sănătoși :* :* :*
08 sep 2017
01 sep 2017

Anonymous

30 RON
31 aug 2017
La multi ani fericiti!!!! :* :* :*
30 aug 2017
30 aug 2017

Emilian

30 RON
La Mulți Ani!
30 aug 2017

Raluca

30 RON
Pentru ca tara sa-nverzeasca!
30 aug 2017

Anonymous

150 RON
:P
30 aug 2017
La multi ani, Ana! keep fighting the good fight :*
30 aug 2017

Andi si Adi

150 RON
La multi ani Ana si la multi copacei! :) Salutari din Vietnam!
30 aug 2017

Anonymous

50 RON
Sa ne traiesti!
30 aug 2017