La multi ani Maraton 1 Decembrie

 

Claudia Padureanu Asociația Pădurea Copiilor

32% Complete
160 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Decembrie este una din lunile mele preferate. Oamenii devin mai relaxati, mai veseli, atmosfera de sarbatoare incepe inca din prima zi si ne insoteste pe tot parcursul ei.

Si anul acesta am ales sa extind echipa de fundsraising si Mihai a acceptat cu inima deschisa invitatia. Impreuna am decis sa incepem luna Decembrie in alergare la Maraton 1 Decembrie in numele cauzei Padurea Copiilor.

Cu aceasta ocazie va invitam, in spiritul lunii cadourilor, sa va alaturati proiectului Padurea Copiilor si impreuna sa ne unim fortele pentru aceasta cauza a paduriilor de maine.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Pădurea Copiilor a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă. Peste 350.000 de hectare de pădure ar trebui realizate în viitor pentru a atinge optimul micro-climatic, pădure ce s-ar putea transforma într-un scut de apărare împotriva fenomenelor extreme din sudul țării, cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice. 

Pădurea Copiilor este prezentă în 23 de comunități din sudul României, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 111 ha de teren neproductiv, dintre care 33 ha de pădure se află deja la stare de masiv.

Misiunea organizației este de a crește păduri în 100 de comunități din sudul țării - cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice - până în 2035.

Dragi prieteni,Ne bucurăm să vă anunțăm că începând de astăzi avem un nou susținător: competiția de alergare ''Maratonul 1 Decembrie‘’. Acest eveniment sportiv a ajuns la a 7-a ediție în acest an și se va desfășura în data de 1 Decembrie 2017, în Parcul Alexandru Ioan Cuza, din Sectorul 3, București.Colaboratorii noștri, Asociațiile Elite Running și Ro Club Maraton, orga

 

4 Donații

Succes!
04 Dec 2017
29 Nov 2017

Daniel

30 RON
Succes!
29 Nov 2017

Catalina

50 RON
Multa bafta!!!Va tin pumnii!!:*:*
22 Nov 2017
Claudia Padureanu : Asociația Pădurea Copiilor
La multi ani Maraton 1 Decembrie