Ema Zamfiropol

 

Ema Zamfiropol Asociația Pădurea Copiilor

19.666666666667% Complete
590 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Bună!

Sunt Ema și vreau să îmi donez botezul Pădurii Copiilor. Pentru ca sunt prea mică să mă bucur de rochițe si bijuterii, vă rog, în cazul în care vreți sa imi aduceți un cadou, să faceti o mică donație Pădurii Copiilor, ca atunci când voi fi mare, să mă bucur de copăceii plantați de voi la botezul meu.

A voastră,

Ema

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Pădurea Copiilor a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă. Peste 350.000 de hectare de pădure ar trebui realizate în viitor pentru a atinge optimul micro-climatic, pădure ce s-ar putea transforma într-un scut de apărare împotriva fenomenelor extreme din sudul țării, cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice. 

Pădurea Copiilor este prezentă în 23 de comunități din sudul României, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 111 ha de teren neproductiv, dintre care 33 ha de pădure se află deja la stare de masiv.

Misiunea organizației este de a crește păduri în 100 de comunități din sudul țării - cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice - până în 2035.

Fiecare om se naste un OM bun, adica un GALANTOM :). Impreuna cu toata incarcatura spirituala pentru cel botezat, momentu botezului ne aduce si noua aminte, celor care participam la ceremonie, ca, in esenta, rostul nostru este de a face si a impartasi cu ceilati Binele. De aceea, a-ti darui botezul celor care au nevoie de ajutor este, de fapt, un alt fel de a confirma ca esti un galantom din pri

 

3 Donații

Never stop exploring, Little Kiki!!!
04 Jun 2019
500 RON
Sa va bucurati de darul pretios aparut in viata voastra, multa sanatate si fericire!
15 May 2019
Armonie si impliniri!
10 May 2019
Ema Zamfiropol : Asociația Pădurea Copiilor
Ema Zamfiropol