Gabriel Martinescu

 

Gabriel Martinescu Asociația Pădurea Copiilor

100% Complete
346 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Eu sunt Gabriel Martinescu , iar anul acesta am ales să alerg pentru Asociația Pădurea Copiilor și „Școala din Pădure”, proiect care își dorește crearea unei legături puternice între cei mici și natură, prin susținerea educației experiențiale. Știu ca asteptările sunt mari, va fi o cursa dificilă, unde îmi voi testa limitele (21 km alergati :) ), dar doar așa voi reuși să dau o mână de ajutor unei cauze nobile care poate schimba viitorul acestei tări. Am nevoie de tine! Dă-mi un boost la alergare, donând pentru educație și mediu!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Pădurea Copiilor a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă. Peste 350.000 de hectare de pădure ar trebui realizate în viitor pentru a atinge optimul micro-climatic, pădure ce s-ar putea transforma într-un scut de apărare împotriva fenomenelor extreme din sudul țării, cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice. 

Școala din pădure contribuie la dezvoltarea unei nou model de educație experiențială despre natură, pentru copiii din comunitățile împădurite de Asociația Pădurea Copiilor și nu numai.

Aleargă pe cea mai frumoasă șosea din lume, pe zăpadă! TranSnow este o competiție sportivă  (zeceton și semimaraton) organizată de Asociația Coaching în Alergare, în parteneriat cu Asociația Pădurea Copiilor, HOSPICE Casa Speranței și Fundația Regală Margareta a României, și are drept scop promovarea alergării în aer liber, în orice condiții meteorologice. Aflat la cea de-

 

4 Donații

Dan

150 RON
13 Mar 2020
13 Mar 2020
Succes din plin!!!
13 Mar 2020
Succes!
12 Mar 2020