Veverix, de 4 ani în Pădurea Copiilor!

 

Veverix Împăduritorul Asociația Pădurea Copiilor

24% Complete
240 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut!

Eu sunt Veverix, mascota oficială a Pădurii Copiilor, iar astăzi, odată cu ea, împlinesc 4 ani. Au fost patru ani în care am adus zâmbetul pe fetele alergătorilor, patru ani în care am fost „martor” al luptei împotriva schimbărilor climatice și, cel mai important, patru ani în care, alături de ea, am reușit să îmi fac vocea auzită.

De ziua mea, îmi doresc mai multe păduri, în care, eu și semenii mei, să ne putem bucura de frumusețea naturii.

 

Pădurea Copiilor este alături de mine.

Vino și tu in echipa mea și alege să împădurești!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Pădurea Copiilor a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă. Peste 350.000 de hectare de pădure ar trebui realizate în viitor pentru a atinge optimul micro-climatic, pădure ce s-ar putea transforma într-un scut de apărare împotriva fenomenelor extreme din sudul țării, cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice. 

Pădurea Copiilor este prezentă în 23 de comunități din sudul României, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 111 ha de teren neproductiv, dintre care 33 ha de pădure se află deja la stare de masiv.

Misiunea organizației este de a crește păduri în 100 de comunități din sudul țării - cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice - până în 2035.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

07 Sep 2020

Mihnea

200 RON
13 Jul 2020
13 Jul 2020