Florina Toma - Asociația Pădurea Copiilor

Florina aleargă la Transmaraton pentru pădure

550 RON Donatii stranse
68.75% Complete
800 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Hei! Eu sunt Florina, iar la ediția a IXa a Transmaraton am ales să îmi testez (din nou) limitele alergând 53 km pentru a susține Pădurea Copiilor. Antrenamentele au mers și merg destul de greu având în vedere contextul actual general, dar si cel personal (2 copii foarte solicitanți :)), însă nu duc lipsă de determinare.

Regiunea Sud-Muntenia este puternic afectată de schimbările climatice, iar prin împădurirea terenurilor degradate putem reduce efectele acestora. Dacă și tu iți dorești să salvezi Sudul României de la deșertifcare, susține-mă printr-o donație. Fiecare 10 lei donați înseamnă un puiet plantat și îngrijit. Am nevoie de tine pentru a-mi atinge obiectivul. Susține și tu Pădurea Copiilor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Pădurea Copiilor

Asociația Pădurea Copiilor este prezentă în 19 comunități din sudul tării, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 88 de hectare de teren neproductiv, dintre care 21 aflându-se deja  la stadiul de masiv forestier. Misiunea asociației a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă. Peste 350.000 de hectare de pădure ar trebui realizate în viitor pentru a atinge optimul micro-climatic, pădure ce s-ar putea transforma într-un scut de apărare împotriva fenomenelor extreme pentru zona București-Ilfov.

Pădurea Copiilor

În programul Pădurea Copiilor realizăm păduri pe terenuri lipsite de vegetație forestieră de cel puțin 50 de ani.

Transmaraton ~ 2020

Transmaraton este o competiție sportivă (zeceton, semimaraton, treizeciton, maraton și ultramaraton) organizată în sprijinul a două cauze: Asociația Pădurea Copiilor și HOSPICE Casa Speranțe

6 Donatii

Succes!
12 Sep 2020
Succes, OM frumos! Îți țin pumnii!!!
12 Sep 2020
Putin de la fiecare inseamna mult la final. Ne vedem acolo :)))
08 Sep 2020
Mult succes si sa te bucuri de cursa, Florina! Sa mai urci cel putin o treapta pe podium si anul acesta :)
05 Sep 2020
Felicitări Florina și succes!
27 Aug 2020
Succes, Florina!
26 Aug 2020