Mădălina și Antim aleargă la Transmaraton pentru pădure

 

Mădălina și Antim Alexe Asociația Pădurea Copiilor

30% Complete
300 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut! Noi suntem Mădălina și Antim, iar anul acesta am ales să alergăm din nou 10 km pentru Pădurea Copiilor .

Regiunea Sud-Muntenia este puternic afectată de schimbările climatice, iar prin împădurirea terenurilor degradate putem reduce efectele acestora. Avem nevoie de tine pentru a ne atinge obiectivul. Fiecare 10 lei donați înseamnă un puiet plantat și îngrijit. Ne susții și tu? 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Pădurea Copiilor a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă. Peste 350.000 de hectare de pădure ar trebui realizate în viitor pentru a atinge optimul micro-climatic, pădure ce s-ar putea transforma într-un scut de apărare împotriva fenomenelor extreme din sudul țării, cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice. 

Pădurea Copiilor este prezentă în 23 de comunități din sudul României, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 111 ha de teren neproductiv, dintre care 33 ha de pădure se află deja la stare de masiv.

Misiunea organizației este de a crește păduri în 100 de comunități din sudul țării - cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice - până în 2035.

Transmaraton este o competiție sportivă (zeceton, semimaraton, treizeciton, maraton și ultramaraton) organizată în sprijinul a două cauze: Asociația Pădurea Copiilor și HOSPICE Casa Speranței. Aflat la cea de-a noua ediție, Transmaraton promovează alergarea în aer liber, în orice condiții meteorologice, încurajându-și alergătorii să facă strângere de fonduri pentru cele două

 

4 Donații

Oana A.

100 RON
Felicitări și succes în tot ce îți propui Mădă!
13 Sep 2020
Mult succes! Enjoy the tun!
11 Sep 2020
Salut. Si eu alerg cu voi dar nu am aplicat pt fundraiser. Asa ca am sa donez prin voi :). Multa bafta!
10 Sep 2020
Multa bafta!
07 Sep 2020