Virgiliu Nour - Asociația Pădurea Copiilor

Virgiliu aleargă la Transmaraton pentru pădure

300 RON Donatii stranse
60% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut! Eu sunt Virgiliu, iar la ediția a IXa a Transmaraton am ales să îmi testez limitele alergând 10 km pentru a susține Pădurea Copiilor. Regiunea Sud-Muntenia este puternic afectată de schimbările climatice, iar prin împădurirea terenurilor degradate putem reduce efectele acestora. Am nevoie de tine pentru a-mi atinge obiectivul. Susține și tu Pădurea Copiilor printr-o donație! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Pădurea Copiilor

Asociația Pădurea Copiilor este prezentă în 19 comunități din sudul tării, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 88 de hectare de teren neproductiv, dintre care 21 aflându-se deja  la stadiul de masiv forestier. Misiunea asociației a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă. Peste 350.000 de hectare de pădure ar trebui realizate în viitor pentru a atinge optimul micro-climatic, pădure ce s-ar putea transforma într-un scut de apărare împotriva fenomenelor extreme pentru zona București-Ilfov.

Pădurea Copiilor

În programul Pădurea Copiilor realizăm păduri pe terenuri lipsite de vegetație forestieră de cel puțin 50 de ani.

Transmaraton ~ 2020

Transmaraton este o competiție sportivă (zeceton, semimaraton, treizeciton, maraton și ultramaraton) organizată în sprijinul a două cauze: Asociația Pădurea Copiilor și HOSPICE Casa Speranțe

2 Donatii

Bafta, Vigiu!!!
12 Sep 2020
Am alergat deasupra norilor! Alearga cu bucurie!!!
08 Sep 2020