Particip la TranSnow 2021 pentru o cauza draga mie

 

Dan Georgescu Asociația Pădurea Copiilor

71% Complete
355 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragilor,

Haideti ca de data asta sa facem ceva și pentru noi, nu numai pentru alții !

Haideți să strângem niște bani pentru a reîmpăduri România.

Haideți să lăsăm copiilor noștri o țară frumoasă, verde și plină de păduri așa după cum am moștenit-o de la părinții și bunicii noștri. 

Haideți să reparăm ce au stricat și furat alții.

Știu că ”banii sunt scumpi” în aceste vremuri (dar oare când nu a fost așa vreodată?), știu că sunt alte priorități la bugetul familiei dar..........dacă puteți dona  20 - 30 RON fiecare dintre voi ar fi grozav si ar conta enorm pentru acest proiect.

Haideți să strângem bani pentru o Românie frumoasă - haideți să strângem niște bani pentru noi și țara noastră !

Vă muțumesc,

Dan

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Pădurea Copiilor a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă. Peste 350.000 de hectare de pădure ar trebui realizate în viitor pentru a atinge optimul micro-climatic, pădure ce s-ar putea transforma într-un scut de apărare împotriva fenomenelor extreme din sudul țării, cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice. 

Pădurea Copiilor este prezentă în 23 de comunități din sudul României, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 111 ha de teren neproductiv, dintre care 33 ha de pădure se află deja la stare de masiv.

Misiunea organizației este de a crește păduri în 100 de comunități din sudul țării - cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice - până în 2035.

TranSnow este un eveniment caritabil desfășurat sub forma unui curs de pregătire fizică (care include probele de zeceton și semimaraton) organizat de Asociația Coaching în Alergare, în parteneriat cu Asociația Pădurea Copiilor și HOSPICE Casa. Aflat la cea de-a treia ediție, TranSnow promovează alergarea în aer liber, în orice condiții meteorologice, încurajându-și alergătorii

 

4 Donații

Anonymous

150 RON
Doar impreuna putem repara ce a fost stricat, distrus. Asadar, ma alatur cu draga inima.
09 Mar 2021

Adrian

100 RON
09 Mar 2021
09 Mar 2021
Pentru o Românie frumoasă !
08 Mar 2021
Dan Georgescu : Asociația Pădurea Copiilor
Particip la TranSnow 2021 pentru o cauza draga mie