Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie

 

Mihai Crețulescu Asociația Pădurea Copiilor

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
150 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Pădurea Copiilor a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă. Peste 350.000 de hectare de pădure ar trebui realizate în viitor pentru a atinge optimul micro-climatic, pădure ce s-ar putea transforma într-un scut de apărare împotriva fenomenelor extreme din sudul țării, cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice. 

Pădurea Copiilor este prezentă în 23 de comunități din sudul României, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 111 ha de teren neproductiv, dintre care 33 ha de pădure se află deja la stare de masiv.

Misiunea organizației este de a crește păduri în 100 de comunități din sudul țării - cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice - până în 2035.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest Running Club informează că, după analizarea situației actuale și evaluarea tuturor scenariilor, împreună cu partenerii și factorii de decizie implicați în procesul de organizare, este încre

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Mihai Crețulescu : Asociația Pădurea Copiilor
Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie