Particip la Transnow ~ 2022 pentru Padurea Copiilor

 

Lucian Arghiri Asociația Pădurea Copiilor

40% Complete
600 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare, eu sunt Lucian și alerg de aproape 4 ani

 

E a treia oară când particip la Transnow însă prima data când o fac in numele cauzei Pădurea Copiilor.

 

Puști fiind ma uitam la Captain Planet și ma gândeam ca atunci când voi fi mare ma voi face ecologist! Anii au trecut, tehnologia m-a fascinat mai mult si am schimbat un pic planurile! Însă n-am uitat niciodată cât de important e mediul înconjurator si ca suntem responsabili de aerul pe care îl respiram!

 

Susțin deci Pădurea copiilor, proiect care își propune sa împădurească 100 de comunități din regiunea Sud-Muntenia până în 2035! Mai multe detalii despre ei puteți găsi aici: https://padureacopiilor.ro/

 

E atât de multă nevoie de păduri noi încât orice copăcel plantat contează enorm! 

 

Și cum se zice ca in viața n-ai făcut nimic dacă n-ai ridicat o casa, un copil și n-ai plantat un pom, aveți acum ocazia sa plantați măcar un pom, de la distanța, printr-o donație!

 

Va aștept alături de mine și va multumesc! :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Pădurea Copiilor a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă. Peste 350.000 de hectare de pădure ar trebui realizate în viitor pentru a atinge optimul micro-climatic, pădure ce s-ar putea transforma într-un scut de apărare împotriva fenomenelor extreme din sudul țării, cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice. 

Pădurea Copiilor este prezentă în 23 de comunități din sudul României, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 111 ha de teren neproductiv, dintre care 33 ha de pădure se află deja la stare de masiv.

Misiunea organizației este de a crește păduri în 100 de comunități din sudul țării - cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice - până în 2035.

TranSnow este un eveniment caritabil desfășurat sub forma unui Miting (care include probele de zeceton și semimaraton) organizat de Asociația Coaching în Alergare, în parteneriat cu Asociația Pădurea Copiilor și HOSPICE Casa. Aflat la cea de-a treia ediție, TranSnow militează pentru alergarea în aer liber, în orice condiții meteorologice, încurajându-și alergătorii să facă str

 

5 Donații

Iti multumesc pentru tot, Lucian! Sa indraznim sa visam la un viitor mai bun pentru copiii nostri! Felicitari pentru cursa, you rock ! 🤗
14 Mar 2022

Mira Bakai

50 RON
Cu drag pentru Pădurea Copiilor!
14 Mar 2022
13 Mar 2022

Anca

100 RON
12 Mar 2022
Un copăcel plantat azi contribuie la aerul pe care-l vom respira mâine! Sa (ne) fie cu folos aceste eforturi de (re)împădurire!
12 Mar 2022