Particip la Transnow 2022 pentru o viață în armonie cu Natura

 

Eugen COJOCARU Asociația Pădurea Copiilor

40% Complete
400 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Consider că o evoluție sustenabilă a lumii în care trăim și a fiecăruia dintre noi poate avea loc doar în armonie cu Natura.

În 12 Martie alerg la Transnow și vă invit alături de mine să susținem împreună Pădurea Copiilor, organizație care a reușit să readucă la viață, prin împădurire, peste 100 hectare de teren neproductiv din fonduri private.

Apreciez angajamentul lor, de a înființa păduri în 100 de comunități și de a-i inspira pe oameni să se comporte asemeni unor custozi responsabili ai pădurilor.

Înființarea unei păduri este un proces de durată, care durează zeci de ani, motiv pentru care, cei care vor beneficia cel mai mult de pe urma suprafețelor împădurite sunt generațiile viitoare.

Ceea ce alegem să facem în prezent va avea întotdeauna ecou în viitorul nostru și al copiilor noștri!

---

Ce voi face EU? Voi alegra 21 KM în onoarea cauzei susținute și voi dona 25% din suma țintă.

Ce poți face TU? Vă propun să strângem împreună cel puțin 1000 RON pentru a-i susține pe cei de la Pădurea Copiilor să continue să planteze și să îngrijească aceste păduri. 

Susținându-mă pe mine în acest demers îi susții pe ei să își continue misiunea și susții Natura, care atunci când e ingrijită și respectată ne susține pe noi :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Pădurea Copiilor a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă. Peste 350.000 de hectare de pădure ar trebui realizate în viitor pentru a atinge optimul micro-climatic, pădure ce s-ar putea transforma într-un scut de apărare împotriva fenomenelor extreme din sudul țării, cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice. 

Pădurea Copiilor este prezentă în 23 de comunități din sudul României, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 111 ha de teren neproductiv, dintre care 33 ha de pădure se află deja la stare de masiv.

Misiunea organizației este de a crește păduri în 100 de comunități din sudul țării - cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice - până în 2035.

TranSnow este un eveniment caritabil desfășurat sub forma unui Miting (care include probele de zeceton și semimaraton) organizat de Asociația Coaching în Alergare, în parteneriat cu Asociația Pădurea Copiilor și HOSPICE Casa. Aflat la cea de-a treia ediție, TranSnow militează pentru alergarea în aer liber, în orice condiții meteorologice, încurajându-și alergătorii să facă str

 

3 Donații

#ToțiÎmpreună
16 Feb 2022
75 RON
Succes!
15 Feb 2022
Mulțumesc asociației Pădurea Copiilor pentru misiunea nobilă pe care o au și pentru tot ceea ce fac! Împreună suntem întotdeauna mai puternici!
15 Feb 2022