Pădurea Copiilor, o cauză pentru care alerg cu gândul la pace!

 

Maria Mocanu Asociația Pădurea Copiilor

75% Complete
300 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Padurea Copiilor, o cauza pentru care alerg cu gandul la pace.

Viața merge înainte și în vremurile mai grele; TranSnow se va desfășura susținând cauze caritabile nobile în care cred cu adevărat și pe care le sprijin prin voluntariat sau alergând.

În încercarea de a purta cu mine, prin viață un obicei galantom, https://galantom.ro/ ; la Transnow cursa virtuală, voi alerga și vă îndemn să susținem "Pădurea Copiilor"!

"Pădurea Copiilor" este, pentru mine, legătura dintre copilărie, adolescență și maturitate sau, altfel spus, dintre trecut, prezent și viitorul pe care acum, poate mai mult decât oricând, ne dorim să-l trăim în pace!

Se spune “Dăruiește și vei primi”, dar eu încerc să spun “Aleargă și poți dărui”!

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Pădurea Copiilor a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă. Peste 350.000 de hectare de pădure ar trebui realizate în viitor pentru a atinge optimul micro-climatic, pădure ce s-ar putea transforma într-un scut de apărare împotriva fenomenelor extreme din sudul țării, cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice. 

Pădurea Copiilor este prezentă în 23 de comunități din sudul României, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 111 ha de teren neproductiv, dintre care 33 ha de pădure se află deja la stare de masiv.

Misiunea organizației este de a crește păduri în 100 de comunități din sudul țării - cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice - până în 2035.

TranSnow este un eveniment caritabil desfășurat sub forma unui Miting (care include probele de zeceton și semimaraton) organizat de Asociația Coaching în Alergare, în parteneriat cu Asociația Pădurea Copiilor și HOSPICE Casa. Aflat la cea de-a treia ediție, TranSnow militează pentru alergarea în aer liber, în orice condiții meteorologice, încurajându-și alergătorii să facă str

 

3 Donații

Marian

50 RON
Pentru Padurea Copiilor!
10 Mar 2022
succes
08 Mar 2022

❤️ Maria!

150 RON
06 Mar 2022