Dragă comunitate, te provoc să fii parte a unei PĂDURI a anului 2022. În Ucraina ard copaci, iar noi vom sădi, acasă, o nouă Pădure!!!

 

Nicoleta Gonta Asociația Pădurea Copiilor

35% Complete
700 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Asociația Pădurea Copiilor este  în 22 comunități din sudul tării, reușind să readucă la viață prin împădurire 102 de hectare de teren neproductiv, dintre care 29 aflându-se deja  la stadiul de masiv forestier. Misiunea asociației de a educa oamenii și a realiza păduri în 100 de comunități din regiunea Sud-Muntenia până în 2035 a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă.  Aș vrea să ne aducem aminte de copilăria, în care am învățat să plantăm arbori, nu să tăiem păduri. Viitorul nu e despre ce va fi mâine, dar despre ce facem astăzi, iar acum putem face o donație pentru înverzirea unei suprafețe cât mai mari de teren din România sau putem să devenim voluntari alături de Asociația Pădurea Copiilor și să mergem să plantăm, alături de ei. Dragă comunitate, te provoc să colectăm împreună cei 2.000 RON pentru a fi parte a unei PĂDURI a anului 2022, parte a unei oaze de liniște, ciripit, aer proaspăt, mirosuri îmbietoare de flori și stare de pace. Voi alerga un semimaraton cu speranța la un VIITOR SENIN și știu că puterea gândului e atât de mare, încât vom reuși și de această dată.  P.S.Mulțumesc oamenilor, care îmi sunt alături în aceste acte de caritate. Lumea e mai bună, când oglindim același lucru. Am ajuns să fim tot mai frumoși împreună!!!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Pădurea Copiilor a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă. Peste 350.000 de hectare de pădure ar trebui realizate în viitor pentru a atinge optimul micro-climatic, pădure ce s-ar putea transforma într-un scut de apărare împotriva fenomenelor extreme din sudul țării, cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice. 

Pădurea Copiilor este prezentă în 23 de comunități din sudul României, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 111 ha de teren neproductiv, dintre care 33 ha de pădure se află deja la stare de masiv.

Misiunea organizației este de a crește păduri în 100 de comunități din sudul țării - cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice - până în 2035.

TranSnow este un eveniment caritabil desfășurat sub forma unui Miting (care include probele de zeceton și semimaraton) organizat de Asociația Coaching în Alergare, în parteneriat cu Asociația Pădurea Copiilor și HOSPICE Casa. Aflat la cea de-a treia ediție, TranSnow militează pentru alergarea în aer liber, în orice condiții meteorologice, încurajându-și alergătorii să facă str

 

3 Donații

Multumesc.
29 Mar 2022
Mesajul a fost drăguț... Citez" Ai grija sa se prindă, nu doar sa-i sădiți". Donatia acestui prieten inseamna peste 30 de copaci. Eu ii multumesc inca o data si ma bucur ca copiii lui au cu cine se mândri și de la cine învăța ca trebuie sa oferi, daca vrei sa primești in viata asta. Recunoștință mare!!!!
15 Mar 2022
Run, Forest! Run!!
13 Mar 2022