Vom alerga din nou impreună la Transmaraton Transfăgarăsan si sustinem Pădurea Copiilor!

 

Maria Mocanu Asociația Pădurea Copiilor

100% Complete
550 RON
Donations raised
500 RON
Target
6
Donations
I want to donate!

Transmaraton Transfăgaràsan - 2022 se va desfasura sustinand cauze caritabile in care eu cred si le sprijin prin fundraising, voluntariat si/sau alergand. 

In incercarea de a purta cu mine prin viată un obicei galantom, la Transfăgaràsan sunt fundraiser, voi alerga impreuna cu Oana Maria, sustinem o cauza nobila "Padurea Copiilor" in care credem cu adevarat și speram că veți alege să donați pentru ei. Fiecare 15 lei ajută la plantarea și întreținerea unui pom.  

"Padurea Copiilor" povestea care face legatura intre copilarie, adolescentă si maturitate sau, altfel spus, intre trecut, prezent si viitorul copiilor nostri!  

Fiecare mesaj, si donatie primită de la voi inseamna pentru mine un zambet de speranta, dar si responsabilitatea cu bucuria de a purta prin viata "un obicei galantom https://blog.galantom.ro/maria-mocanu-portret-de-galantom   "

In "lumea alergatorilor" se spune adesea daca tot alergi de ce sa nu fie si in spirit caritabil?!

Asa am cunoscut valori care principial se leaga si am incercat sa le sprijin Padurea Copiilor, Inima Copiilor, HOSPICE Casa Sperantei, Niciodata singur - prietenii varstnicilor ...

Se spune “Daruieste si vei primi” eu incerc sa spun “Alearga si/sau dăruind vei impăduri”!

Va multumesc!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Misiunea Asociației Pădurea Copiilor a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă. Peste 350.000 de hectare de pădure ar trebui realizate în viitor pentru a atinge optimul micro-climatic, pădure ce s-ar putea transforma într-un scut de apărare împotriva fenomenelor extreme din sudul țării, cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice. 

Pădurea Copiilor este prezentă în 23 de comunități din sudul României, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 111 ha de teren neproductiv, dintre care 33 ha de pădure se află deja la stare de masiv.

Misiunea organizației este de a crește păduri în 100 de comunități din sudul țării - cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice - până în 2035.

Fundraieserii noștri ne-au demonstrat întotdeauna că se poate! La fiecare ediție Transmaraton, cu multă voință și pasiune, aceștia au alergat pentru împădurirea regiunii Sud-Muntenia și au contribuit, astfel, la crearea unui viitor sustenabil! De ce să alergi pentru Pădurea Copiilor? Pentru că în Asociația Pădurea Copiilor,  ne dorim să răspundem la o problemă acută din sudu

 

6 Donations

Succes
04 Sep 2022

Anonymous

20 RON
pentru Pădurea Copiilor
29 Aug 2022

Milena

200 RON
Cu toata dragostea, datorita Mariei Mocanu, o fiinta deosebita
28 Aug 2022
Hai Maria, sa fie padure!
18 Aug 2022
100 RON
12 Aug 2022
27 Jul 2022