Păduri dese - oameni sănătoşi!

 

Bogdan Stefura Asociația Pădurea Copiilor

14% Complete
70 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Excesele dăunează tuturor - consumăm iresponsabil, considerăm că ni se cuvine totul, fără efort şi fără consecinţe! Ei bine nu este aşa! Mediul înconjurător are limitele sale şi personal nu îmi doresc să le ating, deşi ele deja se simt. 

Credeţi că vom mai avea mult timp 4 anotimpuri? Credeţi că anul acesta vom avea zăpadă de Crăciun? Credeaţi voi că vom vedea tornade în România? ...  

Îmi doresc să fac ceva concret să previn toate aceste anomalii, să am contribuţia mea la o lume mai bună. Îmi doresc să plantez puieţii care mai târziu vor deveni păduri! 

Alăturaţi-va şi voi mie şi împreună vom putea să dăm un exemplu tuturor! Sprijin Pădurea copiilor şi alerg pentru cauza împăduririi din dorinţa de a avea o lume mai sănătoasă, mai responsabilă cu mediul! Cu o mică donaţie de 5 RON putem planta un puiet! Putem face însă mult mai multe! 

Împreună Creştem Păduri, Terraformam Comunităţi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Pădurea Copiilor a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă. Peste 350.000 de hectare de pădure ar trebui realizate în viitor pentru a atinge optimul micro-climatic, pădure ce s-ar putea transforma într-un scut de apărare împotriva fenomenelor extreme din sudul țării, cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice. 

Pădurea Copiilor este prezentă în 23 de comunități din sudul României, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 111 ha de teren neproductiv, dintre care 33 ha de pădure se află deja la stare de masiv.

Misiunea organizației este de a crește păduri în 100 de comunități din sudul țării - cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice - până în 2035.

Dragi iubitori de natură! În ultimii 100 de ani România a pierdut jumătate din suprafața împădurită! Schimbările climatice ne schimbă șirul anotimpurilor și ne trec printr-un roller-coaster de temperaturi! Pădurea copiilor a pornit într-o cursă pentru împădurire! Până acum s-au plantat și îngrijit 38 de hectare! Aleargă cu noi și pentru noi pentru împădurire! Pădure

 

2 Donații

Fortza Bogdan! La cat mai multe suprafete impadurite!
07 Oct 2016
25 Sep 2016
Bogdan Stefura : Asociația Pădurea Copiilor
Păduri dese - oameni sănătoşi!