Alerg cu tricolorul pentru Padurea copiilor

 

Ionut Petcu Asociația Pădurea Copiilor

0% Complete
0 RON
Donations raised
300 RON
Target
0
Donations
I want to donate!

Promovez o viata sanatoasa in care fiecare din noi traieste in armonie cu natura, protejand-o si respectand-o. Iubesc sa alerg in mijlocul naturii si imi doresc sa ofer celor din jur posibilitatea sa traiasca bucuria si entuziasmul meu pentru fiecare copac intalnit, pentru privelistile oferite de Romania frumoasa, de respiratia brizei marii si mai ales pentru aerul curat oferit de padurile tarii.

Am ales astfel sa sustin Padurea copiilor, ONG de mediu si de educatie civica pentru un mediu si un viitor mai sanatos. Voluntarii de la Padurea copiilor au plantat si ingrijit pana acum 37 de hectare de padure si anul acesta trag tare sa atinga 21 de hectare plantate.

Pentru a continua au nevoie de ajutorul nostru – fiecare din noi putem contribui si orice donatie ajuta. Alerg purtand cu mandrie tricolorul fiecare kilometru alaturi de tine la Bucharest Half Marathon. Tu poti dona pentru viitoarele paduri!

Impreuna Crestem Paduri! Terraformam comunitati!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Misiunea Asociației Pădurea Copiilor a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă. Peste 350.000 de hectare de pădure ar trebui realizate în viitor pentru a atinge optimul micro-climatic, pădure ce s-ar putea transforma într-un scut de apărare împotriva fenomenelor extreme din sudul țării, cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice. 

Pădurea Copiilor este prezentă în 23 de comunități din sudul României, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 111 ha de teren neproductiv, dintre care 33 ha de pădure se află deja la stare de masiv.

Misiunea organizației este de a crește păduri în 100 de comunități din sudul țării - cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice - până în 2035.

Susține programele de împădurire și cele educaționale ale Asociației Pădurea Copiilor  bifând la înscriere câmpul  ”Pădurea copiilor”, direcționând astfel un procent din taxa ta de înscriere pentru îngrijirea de păduri și schimbarea de mentalitate prin educație în comunitățile în care împădurim. Vrei să e implici mai mult? Devino fundraiser Pădurea copiilor și i

 

0 Donations

There are no donations. Be the first one to donate!