Școala din pădure / Forest School

Cum ar arăta generația viitoare dacă o parte din orele de curs s-ar face în mijlocul naturii? Cum s-ar comporta copiii noștri după ce ar învăța să descifreze vârsta arborilor, speciile sau ar admira coloritul anotimpurilor? 

Ar opta mai des cei mici să petreacă o oră jucându-se afară, dacă ar învăța să se bucure de natură?

Toate acestea și multe altele sunt preocupări ale oricărui părinte, iar Pădurea Copiilor prin Forest School, proiect pentru cei mici de împrietenire cu pădurea, vrea să dea o mână de ajutor pentru un viitor în care copiii și natura sunt de nedespărțit!

Susținând Școala din pădure, contribui la dezvoltarea unei nou model de educație experiențială, pentru copiii din comunitățile împădurite de Asociația Pădurea Copiilor și nu numai.

Fiecare 100 de euro strânși pentru Școala din pădure aduce natura mai aproape de un copil care a uitat să se bucure de copilărie în adevăratul sens al cuvântului!

 

[ Show more ]
Galantomi:

0

Donatii:

0

Suma:

0 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Școala din pădure / Forest School

TranSnow este o competiție sportivă  (zeceton și semimaraton) organizată de Asociația Coaching în Alergare, în parteneriat cu Asociația Pădurea Copiilor, HOSPICE Casa Speranței și Fundația Regală Margareta a României, și are drept scop promovarea alergării în aer liber, în orice condiții meteorologice.

0 RON

Suma:

0

Galantomi:
Donatii

Pagini fundraising