Asociația Pădurea Copiilor

Asociația Pădurea Copiilor

Creștem păduri. Formăm comunități @ Transmaraton ~ 2022

Dată: 11 September 2022
Fundraieserii noștri ne-au demonstrat întotdeauna că se poate! La fiecare ediție Transmaraton, cu multă voință și pasiune, aceștia au alergat
[ Show more ]

50

Galantomi:

123

Donații:

10,508 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Fundraieserii noștri ne-au demonstrat întotdeauna că se poate! La fiecare ediție Transmaraton, cu multă voință și pasiune, aceștia au alergat pentru împădurirea regiunii Sud-Muntenia și au contribuit, astfel, la crearea unui viitor sustenabil!

De ce să alergi pentru Pădurea Copiilor?

Pentru că în Asociația Pădurea Copiilor,  ne dorim să răspundem la o problemă acută din sudul țării: lipsa pădurilor! Până în prezent, am reușit să aducem la viață, prin împădurire, peste 113 hectare de teren neproductiv din fonduri private, 33 dintre acestea aflându-se deja la stare de masiv(cu arbori de 3-4 metri înălțime). De-a lungul anilor, am format 24 comunități, am implicat peste 14.697 voluntari și am plantat peste 990.750 de puieți, numere ce nouă ne arată că suntem pe traiectoria corectă în îndeplinirea misiunii noastre. Și, pentru că am adus în discuție misiunea, iată ce ne propunem noi: 

 

Să înființăm păduri în 100 de comunități din regiunea Sud-Muntenia;  Să îi învățăm pe oameni să se comporte asemenea unor părinți ai pădurii.

 

Cu ajutorul fondurilor strânse, ajungem cu un pas mai aproape de înfăptuirea visului nostru! Ești gata să alergi pe cea mai frumoasă șosea din România pentru un viitor mai bun?!