Asociația Pădurea Copiilor

Asociația Pădurea Copiilor

Creștem păduri. Formăm comunități @ TranSnow~ 2023

Dată: 11 March 2023
Te așteptăm în echipa Pădurea Copiilor la TranSnow, să alergăm pentru un viitor sustenabil, în care pădurea face parte din viețile fiecăruia
[ Show more ]

21

Galantomi:

9

Donații:

605 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Te așteptăm în echipa Pădurea Copiilor la TranSnow, să alergăm pentru un viitor sustenabil, în care pădurea face parte din viețile fiecăruia. 

Noi suntem Pădurea Copiilor și de 7 ani împădurim sudul tot mai secetos al României. Am plantat și îngrijit până acum peste 1 milion de puieți în 26 de localități și am readus la viață prin împădurire peste 146 hectare de teren neproductiv, cu sprijinul a 16.000 de voluntari.  

Misiunea noastră a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă. Peste 350.000 de hectare de pădure ar trebui realizate în viitor pentru a atinge optimul micro-climatic, pădure ce s-ar putea transforma într-un scut de apărare împotriva fenomenelor extreme pentru zona București-Ilfov.

Dacă vrei să fii parte din schimbare și să contribui la dezvoltarea unui viitor împădurit, transformă-ți pașii de alergare de pe Transfăgărășan în puieți plantați și îngrijiți!