Aristide Necula - Asociația Pădurea Copiilor

Particip la TranSnow 2021 pentru o cauza draga mie

75 RON Donatii stranse
25% Complete
300 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut! Sunt Aris și sunt ultramaratonist, mare iubitor de căldură Începutul acestui an mă găsește alerganâd 21 de km  în competițiaTranSnow, pe zăpadă.

Cu fiecare kilometru pe care il parcurg vreau să și las ceva in urma mea! Motiv pentru care am ales a treia oară să susțin programul Pădurea Copiilor.

Te poți alătura și tu acestei cauze și impreună contribuim la împădurirea terenurilor lipsite de vegetație, lăsând generațiilor viitoare ceva neprețuit! Fiecare bănuț donat poate deveni un lăstar dintr-o pădure nouă.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Pădurea Copiilor

Asociația Pădurea Copiilor este prezentă în 19 comunități din sudul tării, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 88 de hectare de teren neproductiv, dintre care 21 aflându-se deja  la stadiul de masiv forestier. Misiunea asociației a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă. Peste 350.000 de hectare de pădure ar trebui realizate în viitor pentru a atinge optimul micro-climatic, pădure ce s-ar putea transforma într-un scut de apărare împotriva fenomenelor extreme pentru zona București-Ilfov.

Pădurea Copiilor

În programul Pădurea Copiilor realizăm păduri pe terenuri lipsite de vegetație forestieră de cel puțin 50 de ani.

Transnow ~ 2021

TranSnow este un eveniment caritabil desfășurat sub forma unui curs de pregătire fizică (care include probele de zeceton și semimaraton) organizat de Asociația Coaching în Alergare, în partene

1 Donatii

Run the world!
10 Mar 2021