Particip la TranSnow 2021 pentru o cauza draga mie

 

Aristide Necula Asociația Pădurea Copiilor

25% Complete
75 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut! Sunt Aris și sunt ultramaratonist, mare iubitor de căldură Începutul acestui an mă găsește alerganâd 21 de km  în competițiaTranSnow, pe zăpadă.

Cu fiecare kilometru pe care il parcurg vreau să și las ceva in urma mea! Motiv pentru care am ales a treia oară să susțin programul Pădurea Copiilor.

Te poți alătura și tu acestei cauze și impreună contribuim la împădurirea terenurilor lipsite de vegetație, lăsând generațiilor viitoare ceva neprețuit! Fiecare bănuț donat poate deveni un lăstar dintr-o pădure nouă.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Pădurea Copiilor a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă. Peste 350.000 de hectare de pădure ar trebui realizate în viitor pentru a atinge optimul micro-climatic, pădure ce s-ar putea transforma într-un scut de apărare împotriva fenomenelor extreme din sudul țării, cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice. 

Pădurea Copiilor este prezentă în 23 de comunități din sudul României, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 111 ha de teren neproductiv, dintre care 33 ha de pădure se află deja la stare de masiv.

Misiunea organizației este de a crește păduri în 100 de comunități din sudul țării - cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice - până în 2035.

TranSnow este un eveniment caritabil desfășurat sub forma unui curs de pregătire fizică (care include probele de zeceton și semimaraton) organizat de Asociația Coaching în Alergare, în parteneriat cu Asociația Pădurea Copiilor și HOSPICE Casa. Aflat la cea de-a treia ediție, TranSnow promovează alergarea în aer liber, în orice condiții meteorologice, încurajându-și alergătorii

 

1 Donații

Run the world!
10 Mar 2021
Aristide Necula : Asociația Pădurea Copiilor
Particip la TranSnow 2021 pentru o cauza draga mie