Alerg la Transnow. Fii alături de mine și de Asociața Pădurea Copiilor

 

Marius Spiridon Asociația Pădurea Copiilor

100% Complete
1,082 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
13
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Deja îl știi pe Marius. El găsește în orice, oportunitatea de a face bine oamenilor din jur - indiferent că îi știe de o viață sau că îi cunoaște abia acum.

De data asta, alerg cu Eugen Cojocaru și o facem lată pe Transfăgărășan, la Transnow. Facem asta pentru ca România să aibă codri în care bem apă proaspătă de izvor sau să culegem zmeură dulce și ciuperci gustoase. Facem asta pentru că dorim un loc în care copiii noștri să poata vedea căprioare, să poată asculta păsările cum cântă și să își poată plimba proprii lor copii.

Pădurea Copiilor e un proiect tare fain pentru că face viitorul posibil pentru cei care ne urmează.

Știu că ți-ar fi plăcut și ție să fii alături de noi, așa cum ai fost la Wisdom, la Aventuri sau la TVTT-uri. Createrra este despre a face lucrurile sustenabile și inevitabil, aceste energii, vin laolaltă și se găsesc unele pe altele.

Acum poți să îmi fii alături investind banii pentru următoarea ta ciocolată, bere sau film în ceva care îți va purta numele chiar și după ce tu vei pleca: un copac.

Fii diferit astăzi. Investește 5 lei sau cât te ține respectul de sine în viitorul țării și al copiilor tăi.

Aleargă alături de mine la fel cum și tu știi că am alergat alături de tine prin nopțile minții, înainte de răsărit.

Îți mulțumesc, dragă prieteene că te implici în țara asta!

Acum e momentul nostru!

Numărul meu de concurs e 234.

Ne vedem acolo!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Pădurea Copiilor a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă. Peste 350.000 de hectare de pădure ar trebui realizate în viitor pentru a atinge optimul micro-climatic, pădure ce s-ar putea transforma într-un scut de apărare împotriva fenomenelor extreme din sudul țării, cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice. 

Pădurea Copiilor este prezentă în 23 de comunități din sudul României, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 111 ha de teren neproductiv, dintre care 33 ha de pădure se află deja la stare de masiv.

Misiunea organizației este de a crește păduri în 100 de comunități din sudul țării - cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice - până în 2035.

TranSnow este un eveniment caritabil desfășurat sub forma unui curs de pregătire fizică (care include probele de zeceton și semimaraton) organizat de Asociația Coaching în Alergare, în parteneriat cu Asociația Pădurea Copiilor și HOSPICE Casa. Aflat la cea de-a treia ediție, TranSnow promovează alergarea în aer liber, în orice condiții meteorologice, încurajându-și alergătorii

 

13 Donații

13 Mar 2021

Anonymous

137 RON
Padurea e Sfanta!
13 Mar 2021
13 Mar 2021
13 Mar 2021

Anonymous

30 RON
12 Mar 2021

Nicoleta Capota

30 RON
Succes!
12 Mar 2021

Anonymous

150 RON
11 Mar 2021
11 Mar 2021

Anonymous

50 RON
Go go go,Marius🏃🏻‍♂️
11 Mar 2021
Succes!
11 Mar 2021

Cristina Moga

150 RON
10 Mar 2021
Ce frumos! Sa alergi bucurandu-te de oameni si Natura, iar asta sa produca nasterea de noi colturi de Natura pentru oameni.
10 Mar 2021
10 Mar 2021
Marius Spiridon : Asociația Pădurea Copiilor
Alerg la Transnow. Fii alături de mine și de Asociața Pădurea Copiilor