Plantăm o pădure - cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Diana Segărceanu Asociația Pădurea Copiilor

20.333333333333% Complete
3,660 RON
Sumă strânsă
18,000 RON
Target
4
Donații
8
Zile rămase
Vreau să fac o donaţie!

Dragii mei, 

Cu ocazia zilei mele de 50 de ani,  am o propunere specială: în locul cadoului tradițional (greu de ales, greu de găsit :-), vă invit să mă sprijiniți să plantăm o pădurice. 

Am ales zona Sinești - la 40 km de București - pentru ca acolo e mare nevoie de fixarea și îmbogățirea solului, de domolirea vântului de Baragan dar și pentru ca e un loc frumos unde să ajungem repede și cu placere. 

Îmi propun să plantam anul acesta cel puțin 1,000 de copaci  (18 lei / copac) prin  oamenii minunați de la Asociația "Pădurea Copiilor”. Eu voi rămâne "Nașa" lor până  va deveni pădure.

Vă mulțumesc din suflet pentru că mă susțineți să înlocuim un cadou tradițional cu ceva de impact, pe termen lung. 

Sunt recunoscătoare pentru orice donație! Mă voi asigura că fiecare bănuț donat se va duce la plantările din Sinești.

Cu prietenie și recunoștință, 

Diana

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Pădurea Copiilor a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă. Peste 350.000 de hectare de pădure ar trebui realizate în viitor pentru a atinge optimul micro-climatic, pădure ce s-ar putea transforma într-un scut de apărare împotriva fenomenelor extreme din sudul țării, cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice. 

Pădurea Copiilor este prezentă în 23 de comunități din sudul României, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 111 ha de teren neproductiv, dintre care 33 ha de pădure se află deja la stare de masiv.

Misiunea organizației este de a crește păduri în 100 de comunități din sudul țării - cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice - până în 2035.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

La multi ani cu bucurie!
27 Apr 2024
2,700 RON
23 Apr 2024
Te admir pentru ceea ce faci!
22 Apr 2024
Pentru cel mai frumos cadou de ziua ta - padurea celor 1000 de copaci
16 Apr 2024
Diana Segărceanu : Asociația Pădurea Copiilor
Plantăm o pădure - cel mai frumos cadou de ziua mea