Alergăm la Transmaraton pentru Pădurea Copiilor

 

Mădălina și Antim Alexe Asociația Pădurea Copiilor

100% Complete
525 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Noi suntem Mădălina & Antim Alexe, iar anul acesta, la ediția #11 Transmaraton, am ales să alergăm 10 km pentru împădurire.

 

Susții și tu, alături de noi, printr-o donație, Pădurea Copiilor?

 

Regiunea Sud-Muntenia este puternic afectată de schimbările climatice, iar prin împădurirea terenurilor degradate putem reduce efectele acestora.

 

Hai alături de noi!

 

Mulțumim!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Pădurea Copiilor a plecat de la nevoia enormă de pădure nouă. Peste 350.000 de hectare de pădure ar trebui realizate în viitor pentru a atinge optimul micro-climatic, pădure ce s-ar putea transforma într-un scut de apărare împotriva fenomenelor extreme din sudul țării, cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice. 

Pădurea Copiilor este prezentă în 23 de comunități din sudul României, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 111 ha de teren neproductiv, dintre care 33 ha de pădure se află deja la stare de masiv.

Misiunea organizației este de a crește păduri în 100 de comunități din sudul țării - cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice - până în 2035.

Fundraieserii noștri ne-au demonstrat întotdeauna că se poate! La fiecare ediție Transmaraton, cu multă voință și pasiune, aceștia au alergat pentru împădurirea regiunii Sud-Muntenia și au contribuit, astfel, la crearea unui viitor sustenabil! De ce să alergi pentru Pădurea Copiilor? Pentru că în Asociația Pădurea Copiilor,  ne dorim să răspundem la o problemă acută din sudu

 

4 Donații

Anonymous

75 RON
Mult success Madalina si Antim!
11 Sep 2022

Anonymous

150 RON
11 Sep 2022

Sorin

150 RON
By your powers combined, I am Captain Planet :)
10 Sep 2022

Ana

150 RON
Go go go! Mult succes!
10 Sep 2022
Mădălina și Antim Alexe : Asociația Pădurea Copiilor
Alergăm la Transmaraton pentru Pădurea Copiilor